Херцогиня Меган, съпругата на британския принц Хари, пристигна в Ню

...
Херцогиня Меган, съпругата на британския принц Хари, пристигна в Ню
Коментари Харесай

Херцогиня Меган на бебешко парти в Ню Йорк

Херцогиня Меган , брачната половинка на английския принц Хари, дойде в Ню Йорк , с цел да се види с приятелки и да отпразнува " по женски " идното раждане на бебето си, написа в. " Дейли мейл ".
 
Бебешкото празненство е проведено от Джесика Мълрони в относително стеснен кръг - с 15 посетители. Сред евентуалните посетители са Приянка Чопра , Абигейл Спенсър , Серина Уилямс , актрисата Сара Рафърти от сериала " Костюмари ", дизайнерката Миша Нону , приятелката на Меган от колежа Линдзи Рот . Херцогиня Меган е в Ню Йорк за първи път, откогато се омъжи за принц Хари през май предходната година. Посещението е напълно частно. Тя се среща с близки, обикаля магазините, почива си. В края на седмицата Меган ще замине на публично посещаване в Мароко с принц Хари , което евентуално ще е последното й пътешестване в чужбина до раждането на бебето.
 
В английското кралско семейство не се провеждат бебешки празненства и бъдещите родителите нямат право да питат авансово за пола на бебето, отбелязва World Entertainment News Network.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР