Херцогът на Единбург напусна болница след успешна сърдечна операция по-рано

...
Херцогът на Единбург напусна болница след успешна сърдечна операция по-рано
Коментари Харесай

Принц Филип е изписан от болница

Херцогът на Единбург напусна болница след сполучлива сърдечна интервенция по-рано този месец , предава списание

99-годишният брачен партньор на Елизабет Втора беше приет в болница в продължение на 28 нощи под здравно наблюдаване . Той беше признат в болница „ Крал Едуард VII “ на 16 февруари като защитна мярка, откакто се почувства зле .

 принц Филип Getty

 принц Филип Getty

Освен лекуване за зараза , той претърпя и сърдечна интервенция за към този момент съществуващо заболяване , откакто беше изместен в в „ Свети Вартоломей “ на 1 март. Там се намира сърдечен център Barts - най-голямата профилирана сърдечно-съдова работа в Европа.

Бъкингамският замък заяви, че след изписването му през днешния ден принц Филип към този момент се е върнал в замъка Уиндзор .

„ Негово кралско височество желае да благодари на целия медицински личен състав, който се грижи за него както в болница „ Крал Едуард VII “, по този начин и в болничното заведение „ Свети Вартоломей “, както и на всички, които са изпратили своите положителни пожелания “ , гласи формалното изказване.

Твърди се, че принц Филип е в положително положение на духа, означават още от
 Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР