Херцогът и херцогинята на Съсекс са в трепетно очакване на

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс са в трепетно очакване на
Коментари Харесай

Хари и Меган с нетърпение очакват първото си дете

Херцогът и херцогинята на Съсекс са в трепетно очакване на първото им дете. Меган е в напреднала бременност и няма самообладание за бъдещето на фамилията си, оповестява Контакт мюзик.

Близък до кралската двойка споделя за в. " Сън ": " Няма да е доста дълго. Меган е доста разчувствана. Разбира се тя е изнервена като всяка млада майка, само че тя и Хари не могат да чакат ". Херцогинята желае да остане допустимо най-дълго в дома си, макар че е наясно с това, че болничното заведение е най-безопасната среда за нея. " Тя се приготвя за раждането, тя желае да е допустимо най-натурално за това практикува предродилни и дихателни техники с Хари ", споделя вътрешен човек.
Детето на кралската двойка може да се роди в болничното заведение в Сурей, която е покрай дома им в Уиндзор. " Планът не се е трансформирал, Меган бе доста ясна какво желае. Тя получава медицински препоръки всеки ден и те с Хари са доста преносими и ще бъдат насочвани от техния екип ", споделя непосредствен до двойката. " Когато тя ражда желае да е вкъщи, само че единствено до колкото е допустимо, в случай че нещо се обърка и тя би трябвало да бъде откарана в болничното заведение, тя ще бъде ", твърди източникът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР