Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават да предизвикват объркване и

Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават да предизвикват объркване и ...

Принцеса Юджини и принцеса Беатрис се скараха заради принц Хари и Меган Маркъл


Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават да предизвикват объркване и раздори в кралското семейство.
Принцеса Юджини се скара със сестра си, принцеса Беатрис, заради факта, че обяви бременността си в деня на годишнината от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.
.32-годишната престолонаследничка избра именно годишнината от сватбата на Меган и Хари, за да разкрие щастливата новина, като можеше да направи това във всеки друг ден, тъй като коремчето ѝ вече бе доста голямо. А защо го направи ли?
Най-голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън очевидно искаше да върне нетактичността на своя братовчед и съпругата му, които през 2018 г. сякаш случайно изпуснаха новината за попълнението в семейството в деня на сватбата на принцеса Юджини. Последната, според запознати, тогава била „бясна“ от нетактичността на херцогинята на Съсекс.
Тя обаче не оцени настоящия акт на собствената си сестра.
Според The Mirror принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк са били изключително нещастни, че Беатрис обяви бременността си на 19 май. „Юджини все още е много близка с Меган, както и Джак, и смятат, че е несправедливо да се води такава битка в този ден“, каза близък до кралското семейство.

„Юджини е много снизходителна, което е изненада за мнозина. Не е тайна, че тя е намерила за обидно съобщението за бременност на Меган Маркъл, направено в деня на сватбата ѝ с Джак. Но тя вярва, че тази вражда е продължила твърде дълго и е време всички да забравят миналото“, добави източник за The Heat.

Източник: tialoto.bg