Херцогът и херцогинята на Съсекс имаха натоварен уикенд в Ню

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс имаха натоварен уикенд в Ню
Коментари Харесай

Аксесоар на принц Хари носи най-сладкото посвещение на сина му Арчи!

Херцогът и херцогинята на Съсекс имаха претрупан уикенд в Ню Йорк, откакто дойдоха там в четвъртък. Припомнете си тук ►

В компанията на кмета Бил де Блазио и губернатора Кейти Хокъл двойката посети Обсерваторията One World в Световния търговски център, музея и мемориала, отдаден на жертвите от атентата на 11 септември.

По-късно принц Хари и Меган Маркъл участваха в среща на Обединените народи, на която разискаха тематики като психологично здраве, тъждество сред половете, климатични проблеми и други На излизане херцогът беше видян с директория, чийто прочувствен подробност провокира мнения в интернет .

Елизабет Холмс, публицист и публицист, означи в Instagram, че върху досието на Хари има надпис , предава. При увеличение на фотографията си проличава, че там написа „ Бащата на Арчи “ . „ Не единствено принц и изумителен брачен партньор, само че и татко на Арчи. Обзалагам се, че това е една от обичаните му трофеи “, гласи един коментар.

Не е ясно дали принцът е получил това като подарък, или самичък е поръчал надписа, само че е несъмнено, че това е п рекрасен метод Хари да се стимулира за работа, спомняйки си за своя наследник . Херцогът и херцогинята на Съсекс преди нееднократно са споменавали, че бъдещето на Арчи, а в този момент и това на щерка им Лилибет, е измежду най-големите тласъци да работят за смяна в света.

В събота вечер двойката се включи в благотворителния концерт Global Citizen , който беше излъчен онлайн от няколко места в света. От сцената в Ню Йорк принц Хари и Меган Маркъл приканиха за еднакъв достъп до ваксини против COVID-19 .

„ Тази година се чака светът да създава задоволително дози, с цел да извърши задачата за имунизиране на 70% от хората във всяка обособена страна. Но е неправилно, че толкоз огромна част от доставките на ваксини са отишли ​​само до 10 богати страни до момента, а не всички останали “, съобщи херцогинята.
 Меган и Хари с апел на концерта Global Citizen  Меган и Хари с апел на концерта Global Citizen  Меган и Хари с апел на концерта Global Citizen  Меган и Хари с апел на концерта Global Citizen
Докато събитието моли по-богатите страни да се ангажират да споделят дозите си с най-нуждаещите се страни, Хари и Меган приканиха самостоятелните интернационалните организации да получат позволение да дефинират къде тези дози са най-необходими , означават от.

За концерта Global Citizen Меган Маркъл се появи с очарователна бяла мини рокля на Valentino . Вижте фотоси от събитието в галерията горе!
 Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР