Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се завърнаха от лятната си

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се завърнаха от лятната си
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън победи принц Уилям в кухнята

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се завърнаха от лятната си отмора и за първи път след началото на пандемията извършиха поредност от общи задължения в Лондон.

Вчера двамата посетиха кариерен център London Bridge , където поговориха с жители за компликациите по намиране на работа поради световната здравна рецесия. Денят на Кейт Мидълтън и принц Уилям продължи с аудиенция на джамията в Източен Лондон и Лондонския мюсюлмански център . Там кралската двойка се срещна с доброволци, които се грижат да подготвяне и снабдяване на храна и медикаменти на тамошната общественост по време на пандемията.

 Кейт Уилям Getty

С дарения е помогнала и известната пекарна Beigel Bake Brick Lane – последна спирка на херцога и херцогинята в столицата, където двамата демонстрираха уменията си в кухнята. С маски и престилки те се състезаваха в приготвянето бейгъли, а Кейт решително месеше 3-килограмови купчини за изработката на топки, от които се получиха 30 геврека.

Когато бейгълите бяха подготвени за печене, Елиъс Коен, един от съоснователите на пекарната, похвали херцогинята за техниката ѝ: „ Не е зле. Мисля, че Кейт печели! “. През смях принц Уилям отговори: „ Нека е по този начин. Обичайната история “, а брачната половинка му непретенциозно отвърна: „ Почакайте да забележим резултата! Имах шанса на начинаещия, само че стават по-зле! “

 Кейт Уилям Getty

Кейт Мидълтън изглеждаше елегантно през дългия ден с рокля на Beulah London в алено и бяло , която облича за следващ път след една от виртуалните си срещи по време на изолацията. Флоралните претекстове на дрехата бяха допълнени и от тези при маската, а визията беше приключена с обеци от наличната английска марка Missoma и обувки Ralph Lauren .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР