Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посрещнаха на бял свят своето

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посрещнаха на бял свят своето
Коментари Харесай

Кои ще са кръстниците на третото дете на Кейт и Уилям

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посрещнаха на бял свят своето трето дете на 23 април, понеделник.
Момченцето обаче към момента няма публично оповестено име. Очаква се дворецът Кенсингтън да анонсира какво име и каква купа получава новият правоприемник на Кейт Мидълтън и Уилям на 25 април, сряда.

А до тогава можем единствено допускаме кои ще бъдат неговите кръстници...

 v Getty

Като най-вероятен подобен медиите във Англия сочат точно Меган Маркъл, годеницата на принц Хари, която следва да стане част от кралското семейство на 19 май, когато е сватбата й с брата на Уилям.

 v Getty

Разбира се, това е непотвърдена информация, само че източник от двореца Кенсингтън споделя:

"Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са много сплотени и сред тях се оформи здрава връзка, те безусловно са като сестри. Няма да е учудващо в случай че Катрин избере точно нея за кръстница, с цел да й покаже какъв брой близка я усеща "

 v Getty

Колкото до принц Хари - по протокол не е редно член на фамилията да бъде кръстник на дете на собствен родственик. Но в случай че Кейт и Уилям изберат Меган, на процедура няма да извършат нещо извънредно, защото сега Меган към момента няма подписан брак с Хари и не е част от семейството.

 v Getty

Всъщност кръстниците на бебето момченце ще узнаем публично ден преди церемонията за неговото кръщене. А това събитие всекидневно се случва няколко седмици след раждането на детето.

Припомняме, че другите 2 деца на Катрин и Уилям имат по 5 кръстника всяко. Кръстниците са братовчеди на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

 v Getty

Ако въпреки всичко Кейт и принц Уилям не се спрат на разновидността с Меган, другите разновидности, за които се приказва в медиите на Острова, са сестрите на принцеса Даяна, другарски двойки от студентските им години или Тиги Петифър, детегледачката на Уилям, към която той е завързан от дребен.

 v Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР