Херта постигна втора победа в последните си три мача и

...
Херта постигна втора победа в последните си три мача и
Коментари Харесай

Херта изкочи над зоната на изпадащите

Херта реализира втора победа в последните си три мача и се изкачи над зоната на изпадащите. Берлинчани завоюваха с 2:0 семейството си на Аугсбург. Марко Рихтер откри резултата в 61-ата минута, а влезлият като запаса Доди Лукебакио се разписа в 70-ата минута.

Тимът на Сандро Шварц започва интензивно и стигна до опция в първите минути, само че Флориан Нийдерлехнер стреля около вратата. Гостите подвигнаха равнището и пробваха да затруднят противника, само че и двете отбрани се справяха през първото полувреме, в което нямаше доста положения.

В началото на втората част Аугсбург имаше самодейността. Гостите преобладаваха в този интервал, само че това не докара до разкриване на резултата и те бяха осъдени. В 61-ата минута след изчистване топката се озова в Рихтер на 20 метра от вратата и той я прати в мрежата със страховит изтрел. Аугсбург опита да отговори, само че Бериша стреля неопределено. Опитът на гостите да натиснат даде пространства за бързи офанзиви. В 71-ата минута резервата Лукебакио засече центриране от фал и удвои задатъка на Херта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР