Херта и Хофенхайм завършиха наравно 1:1 в мач от осмия

...
Херта и Хофенхайм завършиха наравно 1:1 в мач от осмия
Коментари Харесай

Хофенхайм продължава да поддържа темпо близко до върха, Херта все още няма победа като домакин

Херта и Хофенхайм приключиха наедно 1:1 в мач от осмия кръг на Бундеслигата. И двата гола в срещата паднаха през първото полувреме, когато Андрей Крамарич откри за гостите в 25-ата минута, само че Доди Лукебакио изравни в 37-ата за домакините.

Гостите, които вършат най-силния си старт на сезона в последните пе години, имаха първата опция в дуела посредством Мунас Дабур, който стреля, само че Кристенсен избави. Малко по-късно голмайсторът на отбора Андрей Крамарич се възползва от опит за изстрел на Озан Кабак и прати топката в мрежата за 0:1. Това бе десето негово попадение против този съперник.

Столичани съумяха да отвърнат на удара още преди почивката, когато Чидера Еджуке откри Лукебакио и той изравни за 1:1. След почивката двата тима направиха своите опити да доближат до ново попадение, а със съществени пропуски се отличиха точно Еджуке и Кристоф Баумгартнер за двата отбора. Все отново успеха като че ли бе по-близо до Хофенхайм, защото техен гол бе анулиран заради засада в 86-ата минута, а в 90-ата игра с ръка в наказателното поле на Джонджо Кени бе подмината от съдията.

По този метод Херта към момента няма победа като хазаин от началото на сезона и има 7 точки от 8 срещи. От своя страна Хофенхайм е пети с 14 точки.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР