Херта (Берлин) заслужено триумфира с 3:1 при гостуването си на

...
Херта (Берлин) заслужено триумфира с 3:1 при гостуването си на
Коментари Харесай

Голяма разлика в класите на Нюрнберг - Херта

Херта (Берлин) справедливо победи с 3:1 при гостуването си на Нюрнберг в първия си дуел след зимната пауза в Бундеслигата. С тази победа столичани задминаха Хофенхайм и към този момент са единствено на едно място от зона “Европа”. Домакините пък не демонстрираха никакво усъвършенстване и записаха пета поредна загуба, като няма победа от 12 срещи насам. Вирджил Мисиджан и неговите съотборници са на последно място, само че пък с действителни шансове за оцеляване, тъй като 16-ият - в тази ситуация Щутгарт - е единствено на 3 пункта.

" Follow my lead-a! " #Duda #FCNBSC pic.twitter.com/CZXQQvQSKC
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) January 20, 2019
Нюрнберг стартира надъхано и сътвори няколко рискове, само че в 15-ата минута се пропука в защита и Ведад Ибишевич вкара за Херта - 0:1. Капитанът на домакините Хано Беренс изравни три минути преди почивката и вдъхна очаквания за освен това.

Те обаче бяха небрежно “убити” от Ондрей Дуда, който в 50-ата направи 2:1 за Херта. След още 20 минути словакът докара нещата до 3:1. Десетина минути по-късно берлинчани удариха и греда.

Bang. #hahohe #FCNBSC pic.twitter.com/Io6r3qtJOI
— Hertha Berlin (@HerthaBSC_EN) January 20, 2019
В идващия кръг Нюрнберг гостува на Майнц 05, а Берлин ще е сцена на конфликт с Шалке 04. СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 18 кръг, неделя 20 януари  Нюрнберг 1:3краен резулат  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР