Хероинова спринцовка със засъхнала кръв шокира пловдивчани, живеещи в района

...
Хероинова спринцовка със засъхнала кръв шокира пловдивчани, живеещи в района
Коментари Харесай

Наркоман заряза кървавите си “инструменти“ в частна кооперация в Пловдив

Хероинова спринцовка със засъхнала кръв шокира пловдивчани, живеещи в региона на Пловдивски университет. Заедно с нея върху пощенските кутии на хората били захвърлени игла и капачка, в която евентуално е била сложена дозата. Любопитна детайлност обаче е, че пособията били „ прилежно зарязани “ в двора на частна кооперация, която е с стеснен достъп.

„ Тази потресаваща панорама ме посрещна пред дома ми тази заран. Пособията с кръв по тях лежаха върху нашите пощенски кутии. Абсурдно е да оставиш сходни " принадлежности " пред очите на десетки живущи и деца ", възмущава се една от жителките в кооперацията, която алармира медията ни по случая.

Обозначенията, че територията е частна, и заключената врата не пречат и на студенти да минават пред двора им. А този път по-скоро се касае за човек, който е търсил „ скришно място “, с цел да вземе дозата, по тази причина е избрал частния двор, допускат локалните.

„ Добре, че това се е случило, без никой да го засече. Можем единствено да допускаме, в случай че той бе хванат в крачка, по какъв начин щеше да реагира “, добавя пловдивчанката.

От кооперацията са безапелационни, че сходна обстановка е неприемлива и слага хората в риск по доста способи. А " консумативите " на наркозависимия бяха изхвърлени от живеещи в постройката, с цел да се предотвратят произшествия.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР