Hermes е обект на ново дело, обвиняващо търговеца на луксозни

...
Hermes е обект на ново дело, обвиняващо търговеца на луксозни
Коментари Харесай

Делото на Hermès твърди, че търговецът на луксозни стоки запазва своите прочути чанти Birkin само за своите най-големи потребители

Hermes е обект на ново дело, обвиняващо търговеца на първокласни артикули, че продава мечтаните си чанти Birkin единствено на клиенти, които са похарчили прекалено суми пари в магазина за други артикули.

Предложеният федерален групов иск, който беше заведен тази седмица в Сан Франциско, твърди, че Hermes нарушава антитръстовото законодателство, като кара клиентите да купуват други артикули в магазина, преди да получите привилегията да закупите чанта Birkin от Hermes.

Чантите Birkin, които са ръчно направени от кожа от занаятчии във Франция, могат да костват десетки хиляди долари, стотици от хиляди долари на пазара втора ръка и се виждат на ръцете на звезди като Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и Карди Би. Чантите могат да бъдат закупени единствено в магазин на Хермес, не и на неговия уеб страница.

В правосъдното дело обаче се твърди, че междинният клиент не може просто да влезе в магазин на Hermes, да откри изложената Birkin и да я купи. По-скоро кли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР