Херманщад прави фурор в елита на румъния от началото на

...
Херманщад прави фурор в елита на румъния от началото на
Коментари Харесай

Херманщад и Пламен Илиев правят фурор в Румъния

Херманщад прави възторг в елита на румъния от началото на сезона, а на вратата на тима от Сибиу свети Пламен Илиев. Новакът в Лига 1 заема трето място във краткотрайното класиране с две победи и две равенства след четири кръга.

Тимът на Мариус Малдарушану завоюва промоция по трагичен метод в края на предходната акция, когато локалната федерация направи всичко допустимо, с цел да спре стремежа на тима. Тогава Херманщад надделя с 1:0 главния си съперник Университатя Клуж, с което на процедура си подсигурява място измежду най-хубавите през този сезон.

Лятната селекция на тима беше много скромна, като в клуба заложиха главно на футболистите, върнали Херманщад в елита, а те все още се показват ужасно.

Клубът от Сибиу започва с победа 3:0 над Миовени в Медиаш, където ще семейства, до момента в който трае ремонтът на личния му стадион, а по-късно последваха две равенства - по 1:1 с Киндия Търговище и Ботошани, а в последния кръг беше надвит шлагерът от предходната акция Волунтари с 2:1 вкъщи.'

Бившият футболист на Левски и Лудогорец Пламен Илиев дойде в тима през зимата от Динамо Букурещ и беше с съществена заслуга за завръщането на Херманщад в елита. Отличната му форма и ужасно показване не престават и през новия сезон. Тигъра беше определен за „ Играч на мача” при равенствата с Киндия и Ботошани, а също така се отличи с основни намеси и в останалите два дуела на своя отбор.

Пред Херманщад следват два сложни мача – посещение на Фарул Констанца и домакинство на ЧФР Клуж, само че стартът на сезона несъмнено е впечатляващ.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР