Хенри Кавил сподели, че не харесва сексуалните сцени в киното

...
Хенри Кавил сподели, че не харесва сексуалните сцени в киното
Коментари Харесай

Хенри Кавил: Не виждам смисъл от секс сцените във филмите

Хенри Кавил показа, че не харесва половите подиуми в киното и малкия екран, и сложи под въпрос нуждата от тях, потвърждавайки, че от време на време е по-добре феновете да употребяват " човешкото си въображение ", заяви IGN.

По време на изявление за подкаста " Happy Sad Confused " на Джош Хоровиц, Кавил призна, че " не е почитател " на снимането на интимни подиуми и не " схваща " за какво те се появяват толкоз постоянно, макар че признава, че има някои условия, при които те могат да прибавят стойност към описа.

Henry Cavill Lays Out Why He’s ‘Not A Fan’ Of Sex Scenes
— HuffPost UK Entertainment (@HuffPostUKEnt)
" Не ги разбирам - не съм им почитател " , твърди Кавил за секс сцените. " Има условия, при които сходна сцена в действителност е от изгода за кино лентата, а освен за публиката, само че мисля, че от време на време в наши дни се прекалява с тях “ , добави той.

„ Това е, когато имаш възприятието, че си казваш: " Това в действителност ли е належащо, или просто хората са с по-малко облекла? " - продължи той. " И тогава започваш да се чувстваш по-неудобно и си мислиш: " Тук няма зрелище. Няма произведение, което да се придвижи в останалата част на кино лентата. “ "

Furious jumping: why Henry Cavill is wrong to be cross with sex scenes
— Guardian US (@GuardianUS)
Кавил повтори, че има случаи, в които " тези подиуми могат да бъдат страхотни " , само че от време на време се разчита прекалено много на тях, тъй че би трябвало да се намерения повече за това " какво прави това за нас, с изключение на концепцията " О, гол човек, ужасно " .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР