Хенри Кавил безспорно е един от най-харесваните и успешни актьори

...
Хенри Кавил безспорно е един от най-харесваните и успешни актьори
Коментари Харесай

Хенри Кавил очаква първото си дете от Натали Вискусо

Хенри Кавил несъмнено е един от най-харесваните и сполучливи артисти в Холивуд през последните години и то освен поради ролята си на Супермен.
 Трейлър на The Ministry of Ungentlemanly Warfare с Хенри Кавил и Ейса Гонсалес на Гай Ричи
Хенри Кавил потегля на рискова задача против нацистите

Трейлър на The Ministry of Ungentlemanly Warfare

До момента обаче нещата в персонален проект не се получаваха по най-хубавия метод за 40-годишния артист. От няколко години обаче наподобява той е намерил любовта в лицето на Натали Вискусо и са решили да подхващат идната крачка.

От изявление на Кавил за Access Hollywood във връзка премиерата на кино лентата The Ministry of Ungentlemanly Warfare става ясно, че той и половинката му чакат първото си дете, написа People.

Всъщност в изявлението Хенри Кавил на никое място не споделя непосредствено, че ще става татко, само че отговорът му на въпроса дали е решил, че е време да стане татко. " Много се вълнувам за това. И двамата с Натали сме доста разчувствани от това. Сигурен съм, че ще видите доста повече за това в бъдеще ", споделя уклончиво артистът.
 Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените във филмите
Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените

Актьорът има своята позиция

В самия завършек на изявлението репортерката пък му споделя, че от него ще излезе страховит татко, на което той ѝ благодари. Към момента обаче не са ясни детайлности към бременността на Вискусо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР