Хелоуин наближава и е време да помислим как ще се

...
Хелоуин наближава и е време да помислим как ще се
Коментари Харесай

Хелоуин костюмите, вдъхновени от 2021 година

Хелоуин наближава и е време да помислим по какъв начин ще се маскираме, написа каналът " във vbox7 Ето някои хрумвания за костюми, които са въодушевени от събитията през миналата година.

Squid Game

Сериалът на Netflix, по който всички са луди, няма по какъв начин да не окаже въздействие и върху костюмите за Хелоуин. Дали ще заложите на костюм като на някой от играчите или на някой от охранилите, няма по какъв начин да сбъркате. А за какво не изберете даже облика на статуята палач от първата игра в „ Игра на калмари “.

Met Gala

Тази година имаше толкоз доста паметни облици на това събитие, че хрумвания за хелоуин костюми не липсват. Дали ще заложите на костюм сходен на този на Ким Кардашиян или пък ще се увиете със покривка като рапарът Ейсап Роки, на Met Gala е цялостно с хрумвания за ексцентрични костюми.

COVID-19

Тази година можете да се спрете на визия като коронавирус ваксина или всичко обвързвано с вируса, несъмнено можете да развихрите въображението си по тази тематика.
Филмови герои

През миналите месеци по кината излязоха някои паметни заглавия. За Хелоуин може да изберете костюм на Круела или на воин от Marvel, а за какво да не влезете и в облика на Венъм.
 Хелоуин iStock/Getty Images
Лил Нас Ех

Всеки музикален клип на изпълнителя може да послужи за ентусиазъм, даже обликът му на бременен мъж.

Ед Шийрън

Вампирският облик на изпълнителя от клипа към песента му „ Bad Nabits ” може да се реализира елементарно, а резултатът ще е „ уау “.
 Хелоуин iStock/Getty Images
Оливия Родриго

Една от най-новите музикални звезди може да ви послужи, като добър източник на хрумвания за хелоуин визия. Най-лесна и ефектна може да се окаже визията на изпълнителката от корицата на албума ѝ „ Sour “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР