Хеликоптери и самолети от състава на Военновъздушните сили (ВВС) и

...
Хеликоптери и самолети от състава на Военновъздушните сили (ВВС) и
Коментари Харесай

Хеликоптери и самолети ще изпълняват полети с прелитане на малка височина над София във връзка с подготовката за военния парад на 6 май

Хеликоптери и самолети от състава на Военновъздушните сили (ВВС) и Военноморските сили (ВМС) и през днешния ден ще извършват полети с прехвръкване на дребна височина над София във връзка подготовката и провеждането на военния церемониал на 6 май. Това оповестиха от Министерството на защитата.
 
Полетите са по отношение на подготовката и провеждането на военния церемониал във връзка честването на Деня на храбростта и празника на Българската войска – 6 май.
 
Днес полети от участниците в генералната подготовка за военния церемониал ще се организират от 10:00 ч. до 11:00 ч. (резервни часове от 15:30 ч. до 16:10 ч.).
 
В самия празничен ден – 6 май, участниците във въздушния съставен елемент на военния церемониал ще прелетят над София от 10:20 ч. до 11:20 часа.
 
През 2020 година и през 2021 година поради пандемията от COVID-19 нямаше церемониал на Гергьовден, като празникът беше маркиран с прояви, съобразени с противоепидемичните ограничения. През 2022 година също нямаше боен церемониал на 6 май.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР