Хеликоптер, превозващ на отбраната на Индия, генерал Бипин Рават, се

...
Хеликоптер, превозващ на отбраната на Индия, генерал Бипин Рават, се
Коментари Харесай

Разби се хеликоптерът на главнокомандващия на Индия

Хеликоптер, пренасящ на защитата на Индия, военачалник Бипин Рават, се разруши в южния щат Тамил Наду през днешния ден, оповестиха военновъздушните сили на страната, представени от Агенция Франс Прес.

" Хеликоптер IAF Ми-17V5 с военачалник Бипин Рават на борда, претърпя случай през днешния ден покрай Кунур, Тамил Наду ", оповестиха индийските военновъздушни сили в Twitter.
На борда са били членове на фамилията му и негови помощници. По данни на NDTV четирима души са починали. На борда може да са се намирали общо 14 души.

Според „ Индия Тудей “, на мястото на злополуката с хеликоптера са открити трима потърпевши, които са получили съществени пострадвания и са откарани в болница. Продължава издирването на четвърто лице.
свързани новини14395на 24.01.20192858на 03.01.2016
Хеликоптерът е изхвърчал от базата на индийските военновъздушни сили в Сера и е пътувал към град Уелингтън.
През декември 2019 година в е основана длъжността шеф на щаба на защитата. Началството на защитата координира активността на всички елементи на индийската войска - сухопътни войски, военновъздушни сили и военноморски сили. Наред с другото, Началник щаба по защитата координира с националното държавно управление закупуването на отбранителни технологии и оръжия.

Генерал Рават е първият човек, назначен на този пост.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР