Хеликоптер КА-26 от селскостопанската авиация е кацнал принудително днес в

...
Хеликоптер КА-26 от селскостопанската авиация е кацнал принудително днес в
Коментари Харесай

Екшън: Хеликоптер се приземи извънредно в двора на "Винпром Свищов"

Хеликоптер КА-26 от селскостопанската авиация е кацнал наложително през днешния ден в двора на „ Винпром Свищов “. Машината била наета от компания “Агрария”, с цел да пръска аграрни посеви, само че по време на полета, водачът открил неправда в мотора и побързал да приземи летателния уред, оповестява " Труд ".

Най-близкото място се оказал регионът на свищовския винпром. При снижаването обаче вертолетът закачил една от постройките и витлото се счупило. “В момента изследваме случая. Не можем да кажем за какво летецът е избрал да кацне в двора на винпрома.

Машината не е наета от нас. Като по знамение водачът е жив и здрав, няма жертви и потърпевши хора от предприятието. Щетите не са сериозни”, разясниха от управлението на винарската маза.

След сигнала за случая на място дошъл и екип на пожарната, кола за спешна помощ, на полицията и на Община Свищов. “Не се наложи интервенция от наша страна, тъй като нямаше съществено произшествие. Тепърва ще бъдат разпоредени експертизи, с цел да се откри какво е наложило изключителното приземяване на вертолета.

Направен е оглед на място и занапред ще се обяснява на коя самолетна компания е хеликоптерът

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР