HeleCloud е сред отличените компании в тазгодишното издание на Megabuyte

...
HeleCloud е сред отличените компании в тазгодишното издание на Megabuyte
Коментари Харесай

HeleCloud с две награди от 2019 Megabuyte Emerging Stars Аwards


 HeleCloud с две награди от 2019 Megabuyte Emerging Stars Аwards

HeleCloud е измежду отличените компании в тазгодишното издание на Megabuyte Emerging Stars Awards, като завоюва две влиятелни награди в категориите Best Performing Company и Fastest Growing Company – IT Consulting. Победителите станаха ясни по време на публична гала, извършена в Лондон. Призовете са самопризнание за достиженията на най-добре представящите се дребни компании в английския софтуерен бранш.

„ Чест е да бъдем номинирани, и то не в една, а в две категории. Да сме отличени с две награди измежду толкоз доста забележителни кандидати за Megabuyte Emerging Stars Awards, ни прави извънредно горди и в същото време смирени. Резултатите сами говорят”, сподели Добромир Тодоров, основен изпълнителен шеф на HeleCloud. „ Дигиталната промяна през днешния ден е въпрос на съществуването на бизнеса във Англия, бил той огромен или дребен. Облакът е основен фактор за цифровата промяна, само че доста компании към момента се борят да дефинират верния метод. В същото време уменията на cloud експерта остават дефицитни и в следствие са доста скъпи. HeleCloud оказва помощ на английския бизнес да преодолее тези бариери. Нашият богат опит в построяването на облака и познаването на AWS и други обществени облачни платформи ни разрешава да си партнираме с бизнеса, с цел да създадем най-хубавото решение за и в същото време съвсем неотложно повишим работната му мощ, “, добавя Тодоров.

Компанията е софтуерен съветник в платформата на Amazon Web Services, основана през 2016 година, с офиси във Англия и България. Това самопризнание идва след година на трицифрен растеж за HeleCloud, най-много във Англия, като оказва помощ на предприятията да изградят своя персонализирана облачна тактика и да стартират своето пътешестване в облака. През последните 12 месеца HeleCloud оказа помощ на повече от 30 английски компании да възприемат облака и да реализират своите бизнес цели. След клиентите във Англия са CGI, NEX Group и Zopa.

Стартирали през 2017 година, серията награди Megabuyte Emerging Stars разпознават 25-те най-хубави компании в софтуерния бранш във Англия на годишна база. Наградите имат за цел да отличат най-иновативните водачи на междинния пазар измежду по-малките частни и обществени компании във Англия. Всички компании са определени в сходство със личната методология за относителен разбор на Megabuyte Scorecard.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР