Хелън Мирън е известна с неподражаемия си вкус и този

...
Хелън Мирън е известна с неподражаемия си вкус и този
Коментари Харесай

Урок по стил от 75-годишна звезда: Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло

Хелън Мирън е известна с неподражаемия си усет и този път още веднъж не ни разочарова.

Актрисата се появи на церемония вечер в Монте Карло в чест на фондацията на принц Албер II "Planetary Health ". Виждаме я в компанията на брачна половинка ѝ - Тейлър Хакфорд, с който подписват брак през 1997 година.

75-годишната фешън икона свети в елегантна зелена рокля с асиметрично деколте и набирания. Бляскавата визия е допълнена от екстравагантна огърлица, повърхностно прибрана коса и, несъмнено, защитна маска в звук с облеклото.

Нищо не разкрасява повече от усмивката и самоувереността. А когато забележим впечатляваща жена с подобен нюх за грациозност и правилен сътрудник до себе си, не ни остава нищо друго, с изключение на да затаим мирис и да ги съзерцаваме.

Вижте защо приказваме в нашата изложба:
 Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло  Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло  Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло  Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло
На звездното събитие участваха и доста филантропи, звезди и учени, които сплотиха сили, с цел да започват благотворителната организация за битка с екологичните проблеми.

Въпреки че събитията в културния календар на Холивуд тази година фрапантно понижиха, доста известни персони се появиха в Монте Карло и ни впечатлиха с стилния си избор.

Споделяме с вас някои от най-силните моменти на вечерта в нашата изложба:
 Звезден искра и жанр на церемония събитие в Моне Карло 2020  Звезден искра и жанр на церемония събитие в Моне Карло 2020  Звезден искра и жанр на церемония събитие в Моне Карло 2020  Звезден искра и жанр на церемония събитие в Моне Карло 2020
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР