Хелън Грейнър е на 105 години, но както самата тя

...
Хелън Грейнър е на 105 години, но както самата тя
Коментари Харесай

Хелън пуши и пи цял живот и посрещна 105 години в цветущо здраве

Хелън Грейнър е на 105 години, само че както самата тя споделя, през целия си живот е пушила цигари, пиела и оставала до разсъмване по нощните клубове. Американката неотдавна даде изявление за WTSP, където приказва за дългия си живот.



И макар че множеството хора считат, че столетниците имат необикновен режим на храна и се занимават интензивно със спорт, Хелън твърди, че цялостен живот живеела на цялостни обороти, пиела алкохол и пушела цигари.



" Пиех и пуших. Оставах до ранна заран в клубовете, танцувах по цяла нощ, а след това отивах непосредствено на работа, " споделя тя.


Хелът доста обичала и игрите на щастието, само че брачният партньор й не й разрешил да отиде до Лас Вегас и да се опитва.

" Съпругът ми не ми даваше да отида до Лас Вегас, защото знаеше, че не мога да се управлявам. Обожавах слот машините и отидох, откакто той умря. "
Така след претърпени толкоз доста години вреден живот, 105-годишната жена не може да каже каква е формулата на дълголетието.

" Никога не съм очаквала, че ще пребивавам толкоз дълго. Никой от моето семейство не е очаквал. Не знам в какво се крие тайната, " споделя Хелън, която посрещна 105-годишния си рожден ден в старешки дом.

Превод: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР