ХЕБАРИЕ, Ливан (АП) — Израелски въздушен удар срещу център за

...
ХЕБАРИЕ, Ливан (АП) — Израелски въздушен удар срещу център за
Коментари Харесай

7 ливанец и израелец, убити при размяна на огън по границата между Ливан и Израел

ХЕБАРИЕ, Ливан (АП) — Израелски въздушен удар против център за парамедици, обвързван с ливанска сунитска мюсюлманска група в Южен Ливан, умъртви седем неговите членове рано в сряда и провокираха ракетна офанзива от Ливан, която умъртви един човек в Северен Израел, споделиха публични лица.

Ударът против село Хебарие пристигна след ден на въздушни удари и ракетни офанзиви сред израелската войска и ливанската формация Хизбула по границата сред Ливан и Израел, което поражда опасения за по-нататъшна ескалация по границата, която е дейна от последните пет месеца от войната Израел-Хамас.

Въздушният удар след среднощ във вторник е блъснал офис на Ислямския корпус за незабавна помощ и помощ, съгласно Ливанската асоциация за коли за спешна помощ. Това беше едно от най-смъртоносните единични набези, откогато насилието избухна по границата.

Асоциацията на парамедиците изброи имената на седем доброволци, убити при стачката. В него се споделя, че стачката е „ очевидно нарушаване на филантропичната работа “.

Жител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР