Хебър ще запълни паузата в шампионата на професионалния футбол с

...
Хебър ще запълни паузата в шампионата на професионалния футбол с
Коментари Харесай

Хебър ще играе нова контрола с Берое

Хебър ще запълни паузата в шампионата на професионалния футбол с нов надзорен мач против Берое(Стара Загора). Двата отбора ще се срещнат в неделя на спортно-тренировъчния център на беройци в Стара Загора, като часът на контролата ще бъде конкретизиран в допълнение.

Междувременно, през вчерашния ден следващ футболист на Хебър влезе за дълго в лазарета. Защитникът Ивайло Тодоров се подложи на дълго отлагана хирургическа намеса и ще бъде навън до края на сезона.

Добрата вест за треньорския щаб на хебърци е обвързвана с възобновяване на Мартин Вълчинов и Тодор Гочев, които претърпяха интервенции на менискус преди към месец. Двамата към този момент упражняват и шансът да бъдат подготвени още за мача на Хебър в Созопол е повече от действителен.

От през днешния ден леки независими тренировки, най-вече свързани с тичане стартира да прави халфът Жак Пехливанов, който се възвръща поетапно след тежка интервенция на кръстни връзки. При него задачата е бъде изцяло подготвен за старта на лятната подготовка през юни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР