Хебър се провали звучно в Шампионската лига. В първия мач

...
Хебър се провали звучно в Шампионската лига. В първия мач
Коментари Харесай

Провал за Хебър в Европа

Хебър се провали звучно в Шампионската лига. В първия мач от II кръг на квалификациите българският отличник загуби от носителя на купата в Беларус Шахтьор Солигорск с 2:3 гейма (-22, 15, 14, -19, -9). Така " тигрите " на Камило Плачи се нуждаят от наложителна победа като посетител идния четвъртък, с цел да отстраняват противника. При 3:0 или 3:1 Хебър непосредствено ще продължи в III кръг, а при 3:2 ще има златен гейм. Поражението в зала " Васил Левски " обаче е повече от изненадващо, тъй като в предния кръг българите отстраниха много по-опитния Гуагуас (Исп).

Сега в Пазарджик Хебър изгуби първия гейм след неточности в края му. После отборът, въпреки и без болния Плачи, се стегна и господства тотално в идващите две елементи. Ролите обаче се размениха в четвъртия гейм, когато гостите дръпнаха с 18:12 и в последна сметка стигнаха до тайбрек. В него Шахтьор поведе през цялото време - 8:4 и пречупи съпротивата на домакините, които съумяха да осъществят единствено 9 т. Над всички в мача беше канадецът Брадли Гънтър с 21 т., а Тодор Алексиев и италианецът Якопо Масари прибавиха по 16.

За беларусите Павел Авдоченко заби 17 т.

" Нямаше подценяване, просто не започнахме събрано в първия гейм, което ни костваше загубата. Натиснаха ни със сервис, дръпнаха с 3-4 т., надлежно за тях стана по-лесно да блокират нашата офанзива. Победиха справедливо, няма какво да се лъжем. Те обаче са реализуем тим. По-опитни сме и би трябвало да го покажем. Те са млади момчета, които рискуват, само че механически ги превъзхождаме. Като опит също. За нас това беше едвам четвърти формален мач. С времето ще демонстрираме по-добри игри. Трябва обаче да намерим верния метод да преодолеем Шахтьор ", сподели либерото и душа на тима Теодор Салпаров.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР