Хебър победи с 1:0 у дома Септември (София) в мач

...
Хебър победи с 1:0 у дома Септември (София) в мач
Коментари Харесай

Хебър пречупи Септември с гол на Игнатов

Хебър победи с 1:0 вкъщи Септември (София) в мач от десетия кръг на Втора лига.
Мачът се игра на тежък за футбол терен на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик. Началните минути на мача бяха равностойни и без рискове пред двете порти.В петата минута Владислав Узунов от Септември стреля към вратата на Хебър, само че Петър Дебърлиев не бе усложнен и улови безпроблемно. В 10-та минута Олег Димитров насочи първи удар към вратата на гостите, като топката мина много настрана и излезе в навън. В 14-та минута Хебър организира обещаваща офанзива, която можеше да приключи и с гол. Георги Търтов откри в “уличка” Олег Димитров, който влезе остро в пеналта на Септември, само че не съумя да откри свободен собствен съотборник на добра позиция. В последна сметка последва удар на Цветелин Тонев в навън.

В 43-та минута Септември бе покрай гол. След бърза офанзива Симеон Александров се озова на огнева позиция и стреля технично от 15 метра, само че Петър Дебърлиев бе пласиран добре и се оправи с заплахата. Шанс за Хебър се откри в самия завършек на първата част. След центриране в наказателното поле на Септември топката попадна в Октай Хамдиев, който обаче стреля над вратата в навън.

Втората част стартира с рисков удар на Емануил Манев от фаул, който обаче се размина с задачата.
Хебър ликува в 49-та минута, когато Евгени Игнатов разпечата вратата на Септември. Той получи топката на отлична позиция в наказателното поле на столичани и с доста акуратен шут прокара кълбото сред краката на вратаря Николай Банков. В 51-та минута Марио Илиевски изскочи малко инцидентно на добра позиция за пукотевица и шутира към вратата на Хебър, само че ударът му профуча в страни от рамката на Дебърлиев. В 57-та минута топката по знамение не влезе във вратата на Септември. Георги Търтов пусна отличен пас към Евгени Игнатов, който стреля незабавно с прав външен удар, само че кълбото прелетя в навън на сантиметри от вратата на столичани. В 59-та минута някогашният бранител на хебър Асен Георгиев опита шанса си от директен свободен удар, само че неопределено.В 74-та минута рисков удар на Кристиян Пешов излезе в навън. В 83-та минута шансът покри гостите. След центриране от корнер топката за малко не влезе в мрежата на софиянци. В 87-та минута Владислав Узунов насочи доста рисков изстрел по земята, само че топката мина на педя край левия ъгъл на Петър Дебърлиев. В края играчите на Христо Арангелов заиграха ва банк. В последната минута на добавеното време Петър Дебърлиев мазета със сетни старания ориентиран към мрежата му удар в корнер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР