Хебър (Пазарджик) се класира за груповата фаза на Шампионската лига

...
Хебър (Пазарджик) се класира за груповата фаза на Шампионската лига
Коментари Харесай

Хебър се класира за груповата фаза на Шампионската лига!

Хебър (Пазарджик) се класира за груповата фаза на Шампионската лига по волейбол за мъже за втори следващ сезон. Българският отличник се наложи с 3:1 (26:28, 25:20, 25:17, 25:10) при гостуването си против Младост Загреб след 102 минути.

Старши треньорът на пазарджишкия тим Камило Плачи стартира със състав: Александър Туш, Петър Премович, Якопо Масари, Тодор Алексиев, Виктор Йосифов, Николай Николов и либерото Теодор Салпаров.

Преди над 600 злители хърватите поведоха с 10:7, а Хебър обърна до 18:16 в своя изгода, само че в края на гейма волейболистите на Младост бяха по-настойчиви и завоюваха трагично с 28:26.

Това не смути " тигрите " и те дадоха началото на обрата във втората част, намалявайки доста грешките си. Включването на Симон Хирш се оказа съществено въздействие върху мача и българският първенец изравни след 25:20.

В третата част, която се оказа решителния за крайния излаз на конфликта, " тигрите " не срещнаха никакви компликации и водеха с 10:7 и 20:14, с цел да приключат при 25:17.

В последния гейм Хебър беше цялостен стопанин на полето и приключи дуела при 25:10, печелейки за повторно против този съперник след мощна игра в нахлуване.

Тодор Алексиев осъществя 17 точки за българския тим, а неговият съотборник Якопо Масари добави още 10.

За домакините Клеменс Екер означи 15 точки.
 Христо Стоичков: Волейболът продължава да е лице на българския групов спорт
Христо Стоичков: Волейболът продължава да е лице на българския групов спорт

Легендата насочи поздравления
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР