Хебър (Пазарджик) победи Левски (София) с 4:1 гейма в контролна

...
Хебър (Пазарджик) победи Левски (София) с 4:1 гейма в контролна
Коментари Харесай

Хебър победи Левски, Нефтохимик и Локомотив завършиха наравно в контролни срещиХебър победи Левски, Нефтохимик и Локомотив завършиха наравно в контролни срещи

Хебър (Пазарджик) победи Левски (София) с 4:1 гейма в контролна среща, която се игра в новата волейболна зала на " сините " в столицата.

Гостите завоюваха първите три елементи, след което Левски взе четвъртия гейм. Двамата треньори Андрей Жеков и Атанас Петров се договориха да бъде изигран и пети гейм, който още веднъж бе в интерес на тима от Пазарджик.

Жеков заложи в стартовия състав на капитана Боян Йорданов, Стоил Палев, Самуил Вълчинов, Гордан Люцканов, Христо Цветанов, Марк Макгивърн и Дамян Колев (либеро). Той не можеше да разчита на главния разпределител Владимир Станков, както и на Владислав Иванов и Александър Николов, които са с националния тим. Хебър бе без двама съществени играчи - също в състава за евроквалификацията в Израел, Николай Къртев и Петър Каракашев. Александър Ляфтов пък е с представителния отбор на Северна Македония.

Контролата е част от подготовката и на двата тима за идните мачове от втората половина на сезона в Суперлигата на България.

В друга контролна среща, играна в Бургас, локалният Нефтохимик приключи наедно 2:2 гейма с Локомотив (Пловдив). По-късно през днешния ден двата тима ще проведат още един спаринг.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР