Хебър Пазарджик се наложи над Монтана с 3:2 гейма (25:19,

...
Хебър Пазарджик се наложи над Монтана с 3:2 гейма (25:19,
Коментари Харесай

Хебър изстрада класирането си на финала след трилър с Монтана

Хебър Пазарджик се наложи над Монтана с 3:2 гейма (25:19, 25:21, 20:25, 21:25, 16:14) в третия мач от полуфиналната серия от WINBET ПЛЕЙОФИТЕ на волейболния шампионат на България за мъже.

Срещата предложи доста обрати, само че в последна сметка от втори мачбол в тайбрека домакините ликуваха. Така те отиват на финала за купата против Нефтохимик в повтаряне на последните борби за първото място.

Домакините бяха много безапелационни в първите два гейма и съумяха да завоюват първия с 25:19 с неуморимия Теодор Тодоров и опитния Тодор Алексиев. Втората част домакините дръпнаха с 13:8, 19:15. И въпреки преднината им да беше стопена на две точки, въпреки всичко завоюваха с 25:21.

Младият тим на Монтана се подвигна и сподели същински дух в третата и четвъртата част, с цел да прати мача в тайбрек. Там разумно нещата вървяха точка за точка, като Златан Йорданов съумя да вдигне отбора си с няколко офанзиви, а Радослав Попов се прояви мощно на обсада. Срещата се закучи на 13:13, само че при вторият мачбол домакините съумяха да вземат с помощта на блокаут, тъкмо с неточност в офанзивата на Златан Йорданов.

Финалът за купата започва в неделя в Пазарджик, където хебърци посрещат Нефтохимик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР