Хебър не успя да сложи край на негативната си серия

...
Хебър не успя да сложи край на негативната си серия
Коментари Харесай

Йордан Минев: Ще се борим за по-горно класиране

Хебър не съумя да постави завършек на отрицателната си серия без победа в Първа лига. „ Гробарите “ приключиха 1:1 против Ботев Враца в Пловдив. Временният треньор Йордан Минев означи, че отборът от Пазарджик няма да се бори за изпадане, за по-горно класиране.

" Цяла седмица момчетата упражняват добре и това се видя в мача. Може и да съжаляваме, че не взехме трите точки предвид на ситуациите, които имахме, само че упражняваме крепко и малко по малко няма да се борим за изпадане, а за по-горно класиране ", бяха първите думи на наставника.

" Мисля, че нашият тим не е за подценяване. С оглед на това, че играехме против Ботев Враца, желаех да изглеждаме по-агресивно напред с по-директни пасове сред линиите и да използваме празните пространства. Затова играхме с двама нападатели и мисля, че ненапълно ни се получи. Въпросът беше да вкараме въодушевление в тренировките, с малко повече самочувствие и футболистите да играят най-много като тим. Като ме сложиха на тази позиция споделих на играчите, че не съм най-хубавият треньор, само че постоянно съм играл с хъс и предпочитание и в случай че съумея да им предам малко от моя хъс, ще съм доста удовлетворен ", разясни Минев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР