Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в Първа лига.Двубоят

...
Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в Първа лига.Двубоят
Коментари Харесай

Летящ Локо Сф гостува на закъсал Хебър


Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в Първа лига.

Двубоят е през днешния ден от 17:30 часа на националния стадион, като алегоричен хазаин са пазарджиклии.

Настроението при железничарите е приповдигнато, откакто в предходния дуел те победиха първенеца Лудогорец.

Опасенията на треньора Станислав Генчев са да не се получи подценяване на срещата с Хебър, който е на предпоследно място в подреждането.
Закъсалият дилетант ще търси първи точки под управлението на новия старши треньор Владимир Манчев, който дебютира отпред на отбора със загуба от Арда с 0:1 в предишния кръг. Пазарджиклии са предпоследни в класирането с едвам седем точки, като взеха единствено една в последните си пет мача за състезание.

Тимът е в серия от 4 следващи загуби и няма маркиран гол от месец август насам или в седем следващи мача.

Емануил Манев и Тодор Чаворски има огромен късмет да бъдат върнати в тима от старши треньора Владимир Манчев, откакто бяха предишния  към този момент ментор Фулвио Пеа беше решил, че няма да разчита на тях. В тима няма съществени кадрови проблеми и Манчев ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на излаз от рецесията.

Локо Сф прави повече от добра акция. И при нова победа освен че ще се утвърди в шестицата, само че и самоуверено ще огледа към челото. В този кръг среща си дават ФК ЦСКА 1948 Сф – Черно море и Лудогорец – ЦСКА – тимове, които са пред червено-черните в класирането, само че част от тях, в случай че не и всичките, ще изгубят точки.

Станислав Генчев е удовлетворен от възпитаниците си и показа, че досега те надвишават упованията му.

„ Преди сезона имахме потребност от много нови, започнахме с едвам 13-14 индивида. Важно беше да създадем добра селекция, която да свикне с условията. До момента мисля, че надскачаме упованията “, сподели Генчев пред Диема Спорт.

Аут за днешния конфликт е Антонио Вутов, който бе изпъден против Лудогорец. Очаква се вместо него да стартира Юлиян Ненов.

В стартовата единайсеторка ще се завърне голмайсторът на столичани Димитър Митков, който нямаше право да играе против орлите.

Другата добра вест е възобновяване на Давид Малембана. Той страдаше от травма и към момента не е взел присъединяване в дуелите през актуалната акция.

Капитанът Красимир Милошев се завръща след наказване, а бранителят Каду Рибейро Дурвал към този момент е организиран с картотека и ще бъде разполагаем на Генчев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР