Хебър и Крумовград не успяха да се победят в Първа

...
Хебър и Крумовград не успяха да се победят в Първа
Коментари Харесай

Хебър и Крумовград не намериха път към гола

Хебър и Крумовград не съумяха да се победят в Първа лига. На Спортен комплекс " Никола Щерев - Старика ", където се изигра мачът от 13-ия кръг, двата тима завръшиха 0:0.

Причината е, че тревното покритие на стадиона в Пазарджик е в развой на ремонт. Головите положения не липсваха през първото полувреме, само че през второто такива съвсем не бяха основани и двата тима си поделиха точката.

Така момчетата на Атанас Рибарски са осми в подреждането на шампионата с 20 точки, а играчите на Бруно Акрапович заемат последната 16-та позиция с 8.



Гостите се зарадваха в 8-ата минута, когато откриха резултата, само че насладата им бе прекомерно къса. Момчил Цветанов асистира на Матеус Енрике, който означи на опразнената врата на тима от Пазарджик. Голът обаче бе анулиран, а повода е, че страничният арбитър подвигна засада зари нередовна позиция на Цветанов. Енрике подсети за себе си в 33-та минута след добър удар по земя, само че това не затрудни Марсио Бразао.



Домакините се пробваха да отговорят три минути по-късно. Шейх Диаманка подаде към Набил Макни, който стреля към вратата на „ жълто-сините “. В този миг Янко Георгиев не трепна и мазета топката в корнер. Само три минути по-късо Джуниет Али се опита да трансферира Бразао от центъра. Последният се спъна, само че извади шанс, защото топката се отби в гредата и не влезе в неговата врата. В края на първото полувреме Диаманка тества рефлексите на Георгиев, който остави вратата си непревземаема.



Второто полувреме съвсем не предложи никакви голови положения и пред двете порти, а в последна сметка нулевото тъждество се оказа и закономерният резултат.

На 2 ноември (събота) Крумовград ще одобри Спартак Варна, а ден по-късно Хебър ще има посещение на Лудогорец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР