Хебър и Етър завършиха наравно 1:1 в дербито на 22-ия

...
Хебър и Етър завършиха наравно 1:1 в дербито на 22-ия
Коментари Харесай

Хебър и Етър не се победиха в дербито от 22-ия кръг на Втора лига

Хебър и Етър приключиха наедно 1:1 в дербито на 22-ия кръг във Втора лига и зарадваха водача Спартак (Варна), който ще зимува на върха.

Двубоят в Пазарджик предложи доста забавни обстановки пред двете порти, като успеха можеше да отиде и в двете направления.

Живко Петков откри резултата за домакините в 19-ата минута, а малко по-късно Даниел Младенов изпусна да изравни от бялата точка. След почивката футболистите на Николай Митов бяха по-активни, защото играха близо половин час с човек повече. Радослав Апостолов получи пряк червен картон, откакто фаулира излизащия самичък против вратаря Живко Петков. Хебър обаче не съумя да се възползва от численото си предимство, даже в противен случай - Етър изравни резултата единствено 3 минути откакто остана с 10 индивида на терена. Ловре Кнежевич се възползва от неточност на Томислав Папазов и оформи крайния резултат в 62-ата минута.

По този метод двата отбора не престават да са с идентични индикатори - по 14 победи, 2 равенства и 5 загуби и 44 точки. На върха във Втора лига остава Спартак (Варна), който е с 45 т., само че и мач по-малко от директните си съперници.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР