Хебър е новият-стар носител на Money+Купа България при мъжете!Волейболистите на

...
Хебър е новият-стар носител на Money+Купа България при мъжете!Волейболистите на
Коментари Харесай

MVP Добромир Димитров пред Sportal.bg: Емоцията е уникална! Дълги години очаквах такъв момент и съм щастлив

Хебър е новият-стар притежател на Money+Купа България при мъжете!

Волейболистите на Пазарджик надиграха след същинска драма Дея спорт (Бургас) с 3:2 (14:25, 21:25, 25:22, 25:19, 15:12) във финалния спор на шампионата, който се организира в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик.

“Наистина страстта е неповторима! Единственото, с което мога да го сравня, е преживяването с националния тим на България в " Арена Армеец " и че направихме всички толкоз щастливи. Отборно успяхме да обърнем мача, показахме темперамент и самообладание. Благодарение и на тренировки, и на мачовете, които изтърпяхме в Шампионска лига, всичко се отплати през днешния ден ”, съобщи Добромир Димитров особено пред Sportal.bg.

“Може би с моето влизане и на Мартин Симеонов успяхме да раздвижим играта и да не е толкоз елементарно за техния блок. Те също започнаха да бъркат сервис, а въпреки това ние намалихме нашите неточности. Пак споделям, през днешния ден мисля, че не характерностите, а тимът победи ”, добави Добри Димитров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Изключително удовлетворен съм, че съм Играч на мача, за мен значи извънредно доста. Дълги години чаках подобен миг и съм благополучен, че съумях да го употребявам по най-хубавия метод. Благодаря. Може да прозвучи малко високомерно, само че персонално аз през днешния ден не съм си помислял, че може да загубим Купата ”, добави Най-полезният състезател в шампионата за Купата на България.

Снимки: NVL/Startphoto.bg   
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР