HBO Max става Max в България през 2024 година. Това

...
HBO Max става Max в България през 2024 година. Това
Коментари Харесай

HBO Max става само Max в България, какво трябва да знаем

HBO Max става Max в България през 2024 година. Това оповестява платформата в профилите си в обществените мрежи.

Така потребителите ще имат достъп до HBO Original продукции, хитови сериали, филми, риалити излъчвания, прецизират от HBO България.

Ребрандирането на стрийминг услугата, която ще комбинира „ НВО MAX “ и „ Discovery “, е резултат от обединяването на Warner Bros. и Discovery. 

        View this post on Instagram                      

A post shared by HBO Max Bulgaria (@hbomaxbulgaria)

Междувременно Ройтерс и Агенция Франс Прес оповестиха, че стрийминг платформата на група „ Warner Bros. Discovery “ приготвя два нови телевизионни сериала, основани на поредиците „ Хари Потър “ и „ Игра на тронове “.

" Хари Потър “

Седемте книги от поредицата за магьосника Хари Потър доближиха над 600 милиона продажби и бяха екранизирани с присъединяване на артиста Даниел Радклиф сред 2001 и 2011 година, напомня Българска телеграфна агенция. Предстоящият сериал в същата галактика ще има нов актьорски състав, а всеки сезон ще бъде отдаден на една от книгите на Роулинг. Очаква се сериалът да продължи да се излъчва в границите на 10 години. Самата Роулинг ще бъде изпълнителен продуцент.

„ Очаквам с неспокойствие да вземам участие в тази нова акомодация, която ще разреши повече дълбочина и подробност, присъщи единствено за дългите телевизионни сериали “, сподели писателката.

        View this post on Instagram                      

A post shared by HBO Max (@hbomax)

„ Игра на тронове "

В стрийминг услугата на „ Warner Bros. Discovery “ ще излезе и нов сериал от вселената на „ Игра на тронове “, озаглавен „ Рицарят на седемте кралства: странстващият рицар “. Авторът на книгите от поредицата „ Игра на тронове “ Джордж Р. Р. Мартин е изпълнителен продуцент на плана.

Новият сериал ще бъде предистория на оригинала – действието в него се развива 100 години преди събитията от „ Игра на тронове “, когато родът Таргариен към момента ръководи Вестерос. Според известието на „ Warner Bros. Discovery “ основните герои са „ млад, доверчив, само че самоуверен рицар “ и неговият оръженосец.

        View this post on Instagram                      

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР