Хазартна фирма на чешки милиардер дари £20 000 на торите

...
Хазартна фирма на чешки милиардер дари £20 000 на торите
Коментари Харесай

Операторът на Националната лотария дари £20 000 на торите след спечелване на битка за лиценз

Хазартна компания на чешки милиардер подари £20 000 на торите единствено година след спечелването на спорна борба за ръководство на Националната лотария на Обединеното кралство.

Комисията по хазарта, държавен орган, съобщи лиценза за осъществяване на лотарията на Allwyn, най-големият оператор на лотарии в Европа, през март 2022 година Горчивата конкуренция беше измъчвана от месеци правни разногласия - само че Allwyn най-сетне ще поеме лиценза от идващия месец.

Фирмата, известна преди като Sazka преди ребрандиране по време на процеса на наддаване, даде обещание да удвои благотворителните дарения до £38 милиарда през идващото десетилетие и да понижи цените на билетите до £1. А през ноември предходната година те направиха подаяние на стойност £20 000 на Комитета 1922, парламентарната асоциация на Консервативната партия.

Allwyn е благосъстоятелност на 53-годишния петролен магнат Карел Комарек, който преди е бил изправен пред въпроси по отношение на връзките си с съветския държавен енергиен колос Газпром.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР