Хайнрих XIII принц Ройс е един от последните потомци на

...
Хайнрих XIII принц Ройс е един от последните потомци на
Коментари Харесай

Хайнрих XIII - принцът, заподозрян в заговор да стане германски кайзер след преврат

Хайнрих XIII принц Ройс е един от последните потомци на династия, която в миналото е управлявала елементи от Източна Германия. Той е обвинен, че се надява да стане новият водач на страната посредством принудителен прелом за събаряне на демократичния ред.

71-годишният мъж беше един от 25-те членове и поддръжници на крайнодясна група, планираща хипотетичния пуч, при които бяха задържани рано в сряда при национални акции, съгласно управляващите.

Предприемачът на недвижими парцели от години обществено застъпва теорията, че животът по света е бил по-добър при монархията. Той произлиза от Дома на Ройс, който в продължение на епохи управляваше елементи от днешната провинция Тюринген до революцията в Германия от 1918 година, която докара до основаването на Ваймарската република.

Нито Домът на Ройс, нито офисът на принц Ройс дадоха отговор на претенции за коментар.

Той сподели в тирада през 2019 година пред Световния уеб конгрес – който се разказва като сливане на прогресивни мозъци за овластяване на позитивната радикална смяна – че в княжество Ройс хората водят „ благополучен живот “, тъй като данъчната ставка е единствено 10%, а структурите са „ директни и транспарантни “.

71-годишният мъж беше един от 25-те членове и поддръжници на крайнодясна група, планираща хипотетичния пуч, които бяха задържани рано в сряда при национални акции, съгласно управляващите.

Нито Домът на Ройс, нито офисът на принц Ройс дадоха отговор на претенции за коментар.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР