Хайди Клум и дъщерята Лени Клум облякоха еднакви комплекти бельо

...
Хайди Клум и дъщерята Лени Клум облякоха еднакви комплекти бельо
Коментари Харесай

Хайди Клум и дъщеря ѝ разгорещяват празниците по бельо

Хайди Клум и дъщерята Лени Клум облякоха идентични комплекти долни дрехи за най-новата празнична акция на Intimissimi.

На снимките, оповестени в техните сметки в Instagram във вторник, немският супермодел и нейната 19-годишна щерка позират в дантелено алено долни дрехи от италианската фешън марка.
               

На една фотография Лени подвигна голям лък, до момента в който показва комплицираните елементи на своя комплект долни дрехи с презрамки.

Друг кадър показва 50-годишната Хайди и дъщеря ѝ, които държат лъскави дарове, до момента в който се усмихват на камерата.

Други фотоси демонстрират двете в черно долни дрехи, като някогашният ангел на Victoria's Secret носи копринени панталони и уместно горнище с елементи от пера.

Хайди и Лени също споделиха закачливо видео от акцията.
               

„ О, Таненбаум, о, Таненбаум… Харесвам новата ни @intimissimiofficial коледна акция, която към този момент е на пазара! “,  надписа обявата си в Instagram Хайди, като по-специално забрани мненията.

Подобно на предходните им реклами на Intimissimi, новата празнична акция на дуото майка-дъщеря беше посрещната със смесени реакции от почитателите.

Докато някои бяха във екстаз да видят двойката още веднъж дружно, един консуматор разгласява, че е „ малко страховито “ Лени да театралничи по долни дрехи до майка си.

„ Да правиш фотосесия с майка си по долни дрехи към момента е необичайно “ , написа различен.

Въпреки това Лени сподели преди Page Six, че не се тормози от реакцията на предишните ѝ кампании за долни дрехи с майка си.

„ Честно казано не гледах доста от мненията “ , сподели тя на празненството на Хайди за Хелоуин през октомври 2022 година
               

„ Като цяло съм доволна от акцията и имах необикновен ден с майка ми. Мисля, че фотосите се получиха страхотни и си прекарахме необикновено. ” , добави тя.

Разбира се, Лени се развива сполучливо в модата и без майка си до себе си.

Начинаещото момиче от корицата, което стартира да работи като модел в тийнейджърските си години, се появява на подиума за Dolce & Gabbana и работи с разнообразни други фешън марки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР