Хайди Клум и 18-годишната ѝ дъщеря Лени са звездните лица

...
Хайди Клум и 18-годишната ѝ дъщеря Лени са звездните лица
Коментари Харесай

Хайди Клум и дъщеря ѝ заснеха гореща фотосесия

Хайди Клум и 18-годишната ѝ щерка Лени са звездните лица на новата знойна акция за долни дрехи Intimissimi, написа Page Six.

49-годишната Хайди сподели фамозната си безупречна фигура в черен сутиен и бикини, украсени с женствена бяла дантела, до момента в който Лени сподели извивките си в два разнообразни дантелени комплекта в черно и бяло, написа vesti.bg.

И майката, и дъщерята бяха гримирани в естествени тонове, а косите им бяха завършени в дълги падащи къдрици за фотосите. Хайди подсказа за съдействието с щерка си в Instagram в неделя, публикувайки фотография на двете, облечени в халати на снимачната площадка и с тил, извърнат към камерата.

„ Имаме нещо доста @intimissimiofficial, което излиза на следващия ден!!!! “ написа някогашният ангел на Victoria's Secret, добавяйки хаштаговете #Motheranddaughter, #unconditionallove и #specialmoment.

Съдията на „ America's Got Talent “ и нейната щерка не са единствените звезди, които са театралничили за Intimissimi; в предходни реклами са взели участие Сара Джесика Паркър, Ирина Шейк и Дакота Джонсън.

Това надалеч не е първият път, когато Хайди и Лени застават един до друг, макар че това е първата взаимна фотография на двете по долни дрехи.

Хайди театралничи с щерка си на корицата на Vogue Германия през декември 2020 година

Супермоделът ражда Лени от италианския предприемач Флавио Бриаторе, макар че е отгледана от втория си татко Сийл, с който към момента е близка. Той и Хайди се разведоха през 2014 година, а супермоделът по-късно се омъжи за рок звездата Том Каулиц през 2019 година

Изглежда, че звездата на Лени изгрява – тя дефилира на първото си ревю и блестна на корицата на Harper’s Bazaar Германия през миналата година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР