Хайде, Волгин, както и да е, макар че Лъчо Танев

...
Хайде, Волгин, както и да е, макар че Лъчо Танев
Коментари Харесай

Засърбяло го дупето и изходило шедьовъра „Гришо и Никол са педерасти”!

Хайде, Волгин, както и да е, въпреки че Лъчо Танев и сътрудника Юри Славчев хубаво го насолиха. Ама в този момент и К. Т. пропищя след триумфите на Гришо. Нещо повече – съпостави се с Йордан Йовков и Елин  Пелин. Горкият, напълно се е побъркал около прегръдката с чашката. И търси ли, търси популярност, завирайки се сред ретурите и бекхендите на Григор Димитров.

Драги ми, К. Т., първо се научи да пишеш грамотно, нали си публицист. Виж си въпросния пост във „ Facebook ”,  дето жужи от неточности. Жужат като бръмбарите (може би като в главата ти - не знам...). Второ, майка й жална на актуалната ни литература,  в случай че всичките ни писатели са като теб. Направо да я погребем,  благата. Не знам какъв брой твои книги са преведени в чужбина и по какъв начин се четат у нас и по света. Не знам дали и ползата към теб зад граница е колкото този към Гришо. Макар че, почтено казано, мощно се колебая.

Но не се колебая в едно – ти си създателят на най-голямото безумство, което нечий мозък (било той и на интелектуалец, за какъвто се пишеш ти) може да роди. С него спокойно може да аплайваш в книгата на върховете на Гинес. И, сигурен съм, ще спечелиш Нобелова премия не за типичен абсурдизъм, а типичен идиотизъм.

Ако читателите са не запомнили, ще им напомним. През февруари тази година К. Т. измъдри (вероятно до момента в който е драйфал в кенефа, не  знам...) следното стихотворение:

Гришо и Никол били Възрастни педерасти от Никопол

Целият град, който в действителност не съществувал от дълго време Ги обичал и даже частично - обожавал

Те Живеели в края на града в една дребна къща

С китна сланина в мазата

Отглеждали си комодски варани

Вишнап и лубриканти с които смазвали моторите

На спортните си миндери (исках да кажа - дивани)

Гришо работел в завод за произвеждане на книги на Гьоте

А Никол бил стъклар и анархист

Около тях царяла хубост и наслада и сексапил

И по този начин било до момента в който не пристигнал Черният цар

Той им споделил: Гришо и Никол! Ако всяка година не ми плащате налог от Шейсет грама светлосин латекс

Ще ви изпратя право в Монте с опрощение Карло

И там към този момент ще видите какво значи дъ бест.

К. Т. тогава категорично ни предизвести да не се бъркаме. И дебело акцентира, че ставало въпрос за съвпадане на имена, че в Никопол в действителност имало такива люде, които си били гей дружинка. Важно конкретизиране обаче - въпросната боза се пръкна в интервала, в който Григор докара Никол в София и завоюва шампионата в „ Арена Армеец ”. Народът го е рекъл: " Думам ти, дъще, сещай се, снахо... ".

Тогава К.Т. отново потърси славата и отново наду фанфарите народът да го види и чуе. Да, видя го, чу го. И той в действителност набра известност. С простотията си.
 

Днес К.Т. не изходи чак толкоз голяма страхотия, но пак се набутва сред шамарите.

Фолклорът е споделил и друго. Звучи цинично и доста жестоко, само че го е споделил: Засърбяло го дупето и си посочило нослето на открито, с цел да го почешат. Е, в този момент, уважаеми К.Т., като те чеше и храни народът из Facebook, по-хубаво ли ти става. Вероятно да, тъй като това, наподобява е, била задачата ти. Е, кефи се тогава...

И с цел да ти е по-голямо удоволствието, ще вземем да предложим на Министерството на образованието и науката тази ти тъпня да откри място в учебниците по литература. Да „ грее ” паралелно до творбите на Йовков, Пелин, Ботев, Вазов и другите будители. Белким тогава най-сетне се събудиш и осъзнаеш, заставайки очи в очи с властелините на перото, че едни са великани, а други са ниски и низки.  
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР