Хайде стига с тази дъвка за вратарския проблем в Левски!

...
Хайде стига с тази дъвка за вратарския проблем в Левски!
Коментари Харесай

Стига с тази дъвка за вратарски проблем в Левски

Хайде стига с тази дъвка за вратарския проблем в Левски! На " Герена " може да е било всичко, само че в никакъв случай, или съвсем в никакъв случай, не са имали проблем на този пост. Нямат и в този момент, въпреки че се наслагва мнение за противоположното...

Да, Мартин Полачек е слаб вратар, само че този факт не е общоприет проблем за Левски. Проблем е за този/тези, който/които е/са решил/и, че има качества да бъде под рамката на " сините ". Проблем е, в случай че треньорското управление продължава да залага на него като избор №1 в случай, че единственият верен ход е продажба на словака по време на зимната пауза.

Проблем ще е, в случай че Левски нямаше опция, а това напълно не е по този начин, стига от щаба да имат очи за огромния капацитет на Николай Кръстев. Какъв по-добър миг от сегашния да му се гласоподава доверие? До дупка!

Момчето е върлина, има чудесни качества, дебютира в най-напечения мач на родна сцена, освен това по страховит метод... Както има една приказка, бойното кръщение беше направено... Повече от сполучливо! Оставяме настрани, че е със синя кръв...

Ясно е, че прави неточности, ясно е, че е нужна работа с него по повод най-много на душeвност, само че с кой ли млад футболист не е по този начин? Особено пък при вратарите... Спомнете си любимеца на публиката Димитър Иванков какви ги вършеше в първите си години в Левски, само че го изчакаха колкото е нужно.

На " Герена " постоянно са получавали мигане от ориста, когато са залагали на локално произвеждане, изключително пък измежду вратарите. И в този момент е по този начин!

 Николай Кръстев: На 10 години започнах в Левски, кумир ми беше Божидар Митрев
Новият любим на левскарите: На 10 започнах в Левски, Божидар Митрев беше мой кумир

" За последно бях в бранш " Б " при успеха над Лудогорец за Купата ", съобщи младият вратар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР