“Хайде, излизаме на разходка” - едно уж простичко изречение, което

...
“Хайде, излизаме на разходка” - едно уж простичко изречение, което
Коментари Харесай

Внеси ред в безредието

“Хайде, излизаме на разходка” - едно сякаш простичко изречение, което обаче може да отключи каскадно развиване на събитията вкъщи до степен да ви се прииска да не бяхте ставали от леглото.

Детето не знае къде му е раницата с връхната дреха. Кучето няма самообладание да се измъкне от вратата и да поеме в незнайна посока. Вие въобще не знаете къде ви е телефонът и не може да мръднете без него наникъде.

Ако въпреки всичко съумеете да се измъкнете и да се озовете в парка, обстановката не се подрежда кой знае какъв брой. Всеки дърпа в своята посока, детето се заиграва нанякъде или стопира захласнато пред следващата лъскава въртележка, кучето въобще не се вижда, а на вас ви се желае да имате избавителна свирка, която да надуете и всички членове на вашето семейство по вълшебен път да се озоват до вас.

Да, всички ние, които имаме деца или кучета, които водим деен метод на живот и пътуваме доста, знаем това гъделичкащо чувство в средата на бъркотията - ще съумея ли да се оправя И този път с всичко това?

Ще съумея ли да намеря кучето, детето в действителност ли отива на китара или се е заиграло в учебното заведение, няма ли заплаха някой да влезе вкъщи и да отнесе полезностите ни в незнайна посока?

Спокойно, всичко може да се подреди и хаосът може да бъде овладян, само че не със избавителна свирка, каквато ви се прииска да имате в парка, а с услугата

Смарт тракер включва GPS проследяващо устройство MyKi Spot с опция за набиране на няколко особено въведени номера и цена с включени MB и минути от Yettel.

 д iStock/ Getty images/ Freepik

Ето по какъв начин би изглеждала разходката, в случай че най-енергичните членове на фамилията със податливост към загубване - деца и кучета, употребяват услугата Смарт тракер:

Детето, откакто се е нарадвало на светещите балони, захарния памук или въртележката и не може да ви открие, натиска бутона SOS на своето MyKi Spot устройство и се свързва с вас, с цел да се разберете къде да се чакате.

В това време вие си стоите умерено на пейката и чакате кучето да се наразхожда и още веднъж да се върне при вас. Знаете къде е във всеки миг, тъй като го виждате в MyKi Spot приложението на телефона си.

През образователно време, когато по-големите деца имат разнообразни занимания, вървят на курсове или би трябвало да се приберат сами от учебно заведение, със Смарт тракер сте спокойни, че детето следва избрания маршрут, а не е решило да отиде на посетители без позволение. Всъщност, с помощта на устройството детето може да се свърже с вас елементарно и дружно да решите дали пък в действителност да не отиде на посетители, в случай че си е написало домашните.

Със премахвате доста от незнайните паники, които основават възприятието на неконтролиран безпорядък - къде е детето, къде е кучето, в офиса ли е останал преносимият компютър, у дома ли е или, недай боже, е пропуснат в таксито.

Сами ще се изненадате какъв брой по-леко ще минават дните ви, в случай че не са съпроводени с поредност от ненадейно изникнали терзания, че не знаете някой къде е. И не, не се превръщате в разузнавач, просто знаете какво се случва с хората и нещата, които обичате.

Абонаментът за услугата Смарт тракер е единствено 9,99 лева на месец за първите две години от Yettel, ще го получите с обособена SIM карта. Управлява се елементарно с интуитивна апликация, като самото устройство може да е в черен или бял цвят.

Внесете ред в безредието на деня си, успокоява.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР