Хайде да си кажем нещата направо. В тая държава за

...
Хайде да си кажем нещата направо. В тая държава за
Коментари Харесай

Апел към хакерите и шпионите


Хайде да си кажем нещата напряко. В тая страна с цел да съществуваш, би трябвало да хакаш. В краен случай да шпионираш.

Да не губим време и да разпределим дилемите:

Първо. Да се хакнат напоителните системи на Народното събрание, че да се опръскат депутатите. Така да им се срине имиджа! Това към този момент е направено. Браво! Вижда се по какъв начин страната се разклати. Руски и американски шпиони търкат лапички.

Второ. Да се хакне тоалетната хартия в Народното събрание! Тук хакването, щем-не щем, би трябвало да стане аналогово, че по дигитален път няма по какъв начин да стане. След като се хакне тоалетната хартия всичко е ясно. Заседание на затворени порти до момента в който депутатите сами не си подадат оставките. Шпионите още веднъж търкат ръце.

Трето. Да се хакне звънецът на националното заседание. Когато се натисне да пее ария на Веско Маринов. Подклаждане абсурда сред Баце и Веско води до дестабилизация. Шпионите – знаете си.

Четвърто. Задължително да се хакне депутатската карта на допустимо най-вече депутати. Всеки път когато гласоподават да трансферират по хиляда лв. от персоналната им сметка в офшорната сметка на котката им. Зловещо? Нали? И дестабилизиращо.

Пето. Да се хакне цената на депутатските кюфтета в депутатската трапезария. Кюфтаците да станат с три стотинки по-скъпи. Не! С четири! Това, както знаем ще бъде непостижима цена. Следва депутатски апетит, липса на централизация, липса на мисъл и неспособност за гласоподаване. Впоследствие изтегляне на няколко милиарда заем за закупуване на кюфтета.

Шесто и последно. Да се хакне непосредствено министерски съвет и на мястото на всички да се назначат свине. После да се открие африканска чума по същите прасета и да се загробят ( обичам я тази дума). Така отрязваме главата на страната, само че защото тази страна от дълго време живее без глава, с цел да я доубием би трябвало да хакнем едно последно нещо.

Хайде, шпионите, на работа.

Седмо и в действителност последно. Да се хакне цялата страна. Просто да се набута в един файл и файлът да се изтрие.

И готово.

А бях решил да напиша нещо положително, само че при тези хакерски и шпионски атаки…

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР