Hай-малко 21 души бяха ранени и петима загинаха при нападението

...
Hай-малко 21 души бяха ранени и петима загинаха при нападението
Коментари Харесай

Масова стрелба в Тексас, има загинали и ранени

Hай-малко 21 души бяха ранени и петима починаха при нападението с огнестрелно оръжие в Западен Тексас, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС, цитирайки информация на локалната полиция.

Полицията на тексаския град Мидланд заяви, че един нападател е бил убит покрай киносалон в намиращия се наоколо град Одеса, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сред потърпевшите има и трима служители на реда, заяви на конференция началникът на полицията в Одеса Майкъл Герке. Той заяви, че нападателят, отвлякъл камион на пощенската работа на Съединени американски щати и почнал да стреля по инцидентно минувачи, е бил един. По-рано беше обявено, че е допустимо нападателят да не е самичък, само че началникът на полицията заяви, че управляващите към този момент считат, че причинителят е бил единствено един.

Според полицията опасността към този момент е ликвидирана, само че силите на реда остават в положение на нараснала подготвеност, добави Герке. След неутрализирането на нападателя не е имало други жертви.

Началникът на полицията заяви, че убитият нападател е бял мъж на възраст сред 30 и 40 години. Той отхвърли да заяви името на убития, само че съобщи, че има предварителна информация за него.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР