Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се женят на зрели години

...
Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се женят на зрели години
Коментари Харесай

Истинската красота се крие в грозотата - ето това си казвам всеки ден - ХАВИЕР БАРДЕМ

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се женят на зрели години – тя е на 36, той – на 41. И не е единствено това, по което влюбените си наподобяват преди сватбата.

И двамата са слънчеви испанци, и са могли несъмнено нееднократно да се засекат по улиците на Мадрид, и двамата са играли във филмите на Педро Алмодовар , след това се снимат в Холивуд и дори се познават 15 години преди момента, в който най-после се откриват.

Но, както е знайно, всяко нещо си има времето – Пенелопе и Хавиер е трябвало да преминат през няколко неудачни романа и да преживеят отчаяние, с цел да се насочат към олтара дружно.

След сватбата Пенелопе и Хавиер се откриват не в Лос Анджелис, където живеят всички звезди на международното кино, а в обичания роден Мадрид. Там на бял свят идва и техният първороден наследник – Леонардо

А на 22 юли 2014 година, в един и същи ден с новия принц на Англия, в фамилията се роди и момиченце – Луна . Изглежда, че въпреки всичко, макар многочислените образци за противоположното, щастливият брак сред звезди не е неосъществим.

На двадесет години съжаляваме за това, което сме правили на четиридесетте, на тридесет и три съжаляваме, за това което сме правили на двадесет и пет, а покрай петдесет, наподобява, започваме да съжаляваме за всички поред. Но ето какво съм схванал: по дяволите на всички тези съжаления.

Нрави ми се, когато животът демонстрира незначителността на това, което върша.

Не съм поддръжник на разкоша. За мен черният хайвер е две пържени яйца, картофи и шунка. В огромна паница.

Вярвам в това, че в миналото хората фактически са били дребни маймуни. В последна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата справедливост е изключително явна.

Нито една премия не е способна да те направи същински добър артист. „ Оскар “ е необходим единствено за това, че да накара фена да пристигна в киното.

Във всеки човек има непрекъсната битка сред това, което е, и това което би трябвало да бъде. Наистина, не всеки вижда тази битка.

В някои моменти си задължен най-после да определиш своето мнение. Не може цялостен живот да се живее по средата.

Истинската хубост се крие в грозотата – ето това си споделям всеки ден.

Забелязал съм, че хора, които аз смятам за надарени – такива, като Милош Форман, Алехандро Аменабар, Коен, и Уди Алън – работят по еднакъв принцип: аз не знам, какво върша, не знам по какъв начин да го направя, аз просто се пробвам да го върша – това е всичко.

Не имам вяра в Бог, само че имам вяра в Ал Пачино.

Както и доста други срамежливи хора, които на никого не наподобява де са срамежливи, аз съм доста свенлив.

Когато се видя на корицата на списание, си мисля, че този свят се е побъркал.

Снимам се в киното, тъй като нищо друго не умея да върша.

Актьорите са като зеленчуците на пазара. Всеки си има цена. И аз съм подобен зарзават. Само дето на мен не ми пука какъв брой коствам!

Искам да ме запомнят смеещ се!

Бракът ми е благополучен. Дишам и пребивавам в мир. Истински съм признателен на оня, който е там горе за това, че ми е дал шанса да бъда обичан.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР