Хасково. Народният представител от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова откри учебната година

...
Хасково. Народният представител от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова откри учебната година
Коментари Харесай

Хасково: Депутатът Евгения Ангелова откри учебната година в ОУ „Св.Иван Рилски“

Хасково. Народният представител от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова откри образователната година през днешния ден в ОУ „ Св.Иван Рилски “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на речта си Ангелова показа любопитната детайлност, че още прапрадядо й е бил ученик на това учебно заведение.
“Може да се каже, че повече от 100 години моят жанр е обвързван с това учебно заведение. Аз самата бях първокласник тук, а след две годни тук ще учи и щерка ми “. Ангелова акцентира, че е впечатлена от ремонта, който е изработен в учебното заведение за над 3,7 милиона лв. обезпечени по Оперативна програма „ Региони в напредък “. Тя благодари на кмета на Община Хаскова и член на ГЕРБ Добри Беливанов и зам.-кмета Евгени Консулов за положителната организация на ремонтните работи. По думите й всички учебни заведения в България би трябвало да наподобяват по този метод. Депутатът поздрави учениците и учителите и им пожела сполучлива образователна година.
Ангелова придружи част от малчуганите до първата им класна стая. В учебното заведение тази година има близо 1000 деца, а 167 от тях са в първи клас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР