Хасково. Кметът на община Хасково Добри Беливанов откри учебната година

...
Хасково. Кметът на община Хасково Добри Беливанов откри учебната година
Коментари Харесай

Хасково: Кметът Добри Беливанов откри учебната година в ОУ Св.Иван Рилски

Хасково. Кметът на община Хасково Добри Беливанов откри образователната година в ОУ " Св.Иван Рилски ", оповестиха от пресцентъра на Общината . Училището претърпя главен ремонт, финансиран по Оперативна програма „ Региони в напредък “ за над 3,7 милиона лв..
В словото си Добри Беливанов съобщи: „ Преди една година аз бях на откриването на образователната година на учебно заведение „ Свети Иван Рилски “ в двора на приютилата Ви гимназия по механо-електротехника. Тогава Ви дадох обещание, че тъкмо след една година учениците на това учебно заведение ще бъдат в най-хубавата постройка в Хасково. Тогава не бяха един и двама скептиците, че този огромен ремонт може да се случи за една година. Сега към този момент той е реалност. Горд съм, че моят екип, управителен от заместник-кмета Евгени Консулов, който и в този момент е тук, съумя да провежда и координира осъществяването на ремонта в избрания период. Благодаря на всички родители, учители и деца за разбирането и поддръжката. Днес всички ще имаме опцията да забележим едно учебно заведение, в каквито би трябвало да се трансфорат всички учебни заведения в нашия град. Скъпи възпитаници напредвайте несъмнено по пътя на знанието. Бъдете щастливи и можещи, умни и уверени в своите сили. Скъпи първокласници, тук, в това учебно заведение, вие ще научите " А " и " Б " освен като букви, а и като основи на бъдещото Ви държание в живота. Вярвайте на своите учители и ги уважавайте, тъй като знам, че за тези учители специалността е предопределение и идея. Уважаеми учители, поисквам Ви сполучлива образователна година и постоянно да виждате в очите на децата и техните родители благодарност, че отваряте пред тях прозореца на познанието. Успешна образователна година! ".
ОУ " Св. Иван Рилски " тази година посреща 167 първокласници, общо учениците са близо 1000.
На откриването на образователната година участваха регионалният шеф Станислав Дечев, омбудсманът на България Мая Манолова, националният представител Евгения Ангелова. Всички те вкараха за ръка в учебното заведение по един от първокласниците. Кметът Добри Беливанов бе първият посетител на децата от 1 Г клас с класен началник Гергана Георгиева. Той пожела на учениците да слушат и почитат своята учителка. Беливанов взе участие в самодейността „ Подари вяра вместо цвете.. “, като пусна своето подаяние в кутията в класната стая на първокласниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР