Хасково. Кметът на Хасково Добри Беливанов посрещна боксьорите Емирджан Мехмед

...
Хасково. Кметът на Хасково Добри Беливанов посрещна боксьорите Емирджан Мехмед
Коментари Харесай

Хасково: Кметът Добри Беливанов подари плакети и знамето на Хасково на шампионите Емирджан Мехмед и Горяна Стоева

Хасково. Кметът на Хасково Добри Беливанов посрещна боксьорите Емирджан Мехмед и Горяна Стоева. Това оповестиха от Общината . Емирджан сподели на кмета извоюваната от него купа и златен орден на европейско състезание за юноши в Анапа, Русия. Шампионът описа повече за срещите си на кръга, след които завоюва златния орден. Горяна показа страстите си от четвъртото си място на Олимпиадата за младежи в Аржентина.
Кметът Добри Беливанов поздрави боксьорите и техните треньори за триумфа, пожела им олимпийски трофеи, и им благодари, че популяризират Хасково. Той подари на спортистите знаме на Хасково и кристални плакети с герба на града, като им напомни девиза на Хасково: „ С достолепие и религия “. „ С достолепие и религия, да вървите към идващите си високи достижения, искам ви триумф освен на кръга, само че и в учебно заведение и в живота! “.
Кметът на Хасково напомни, че Общината тази година е отпуснала близо половин милион лв. за развиване на детско- юношеския спорт и се ангажира следващата година да работи за възстановяване на спортно-техническите бази.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР