Хасково. Кметът Добри Беливанов откри 12-ото издание на фестивала Вълшебен

...
Хасково. Кметът Добри Беливанов откри 12-ото издание на фестивала Вълшебен
Коментари Харесай

Хасково: Кметът Добри Беливанов откри 12-ия фестивал „Вълшебен свят“

Хасково. Кметът Добри Беливанов откри 12-ото издание на фестивала „ Вълшебен свят “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково . Пред участниците и журито той съобщи, че за 12 път в Хасково се събират хубостта, естетиката, геният и музиката, обединени в магията на танца. „ Близо 1500 танцьори ще покажат своите умения на три подиуми в идващите три дни. Освен, че ще танцувате Ви поисквам и да се забавлявате, да намерите нови другарства, да научите нови неща и да съумеете да усетите хубостта и уюта на нашия град. Чест е за мен да поздравявам и журито на фестивала - изключителни експерти, които ще оценят повече от 30 типа танци. Пожелавам Ви ползотворна работа и знам, че ще Ви е доста мъчно да изберете най-хубавия “, съобщи Беливанов.
Той означи, че плануваните награди – стипендии за образование в едни от най-престижните танцови школи в света, са доста добър отзив за равнището на фестивала. Той напомни, че с изключение на стипендиите и класирането в над 30–те типа танци има и премия „ Купа на кмета “, която наложително ще бъде връчена на танцов колектив отвън Хасково.
„ Радвам се, че този фестивал стана обичаен за Хасково, тъй като това демонстрира, че тук се цени духовния живот, че Хасково е жив град, живеещ в съвремието. Адмирации към уредника на това събитие госпожа Милена Налбантова. Пожелавам триумф на участниците и журито и доста приятни моменти на публиката “, сподели още кметът на града.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР