ХАСКОВО Бизнесменът и общински съветник Златко Марчев бе избран за

...
ХАСКОВО Бизнесменът и общински съветник Златко Марчев бе избран за
Коментари Харесай

Бизнесменът Златко Марчев оглави нов фенклуб

ХАСКОВО

Бизнесменът и общински консултант Златко Марчев бе определен за ръководител на фенклуб “Лев Яшин – Александър Белов ”, който бе основан през днешния ден в Хасково. Той организационно ще замести остарелият “Лев Яшин ”. Общото заседание се състоя през днешния ден в офиса на хасковската баскетболна легенда Златко Марчев. Негов почетен член стана Васил Христов Василев – Джамалов. На събранието бе определено ново управление. Организаторите бяха поканили и други видни спортни митове.

“Основната ни задача е подкрепяне на детския спорт в Хасково. Ще контактуваме с съветски спортни федерации за обмяна на опит. Ще каним деца на лагери в България, както и те наши. Съвместните срещи са от огромна изгода за начинаещите, които се занимават със спорт ”, съобщи за “Хасковска Марица ”, почетният шех на клуба Васил Христов.

Все още не е определен офис на клуба. Това ще се реши на по-късен стадий от работата на клуба.

“Към Лев Яшин добавихме името на Саша Белов, който остави трайна следа в международния баскетбол и националния тим на Съюз на съветските социалистически републики. Той си отиде доста млад, само че беше огромен гений и образец за всички деца ”, добави Христов./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР